Just for Fun sai ensi-iltansa New Yorkissa

Kansainvälinen versio ”Rober Jägerhorn -på riktigt?” -esityksestäni sai ensi-iltansa New Yorkin United Solo festivaaleilla 2.11.2019 nimellä ”Just for Fun, a pop-up Magic Show with Robert Jägerhorn”. Tämä 45 minuuttinen taikaa, musiikkia ja vuorovaikutusta yleisön kanssa sisältävä ns. pop-up taikaesitys on suunniteltu yleisölle kielestä riippumatta ja se voidaan toteuttaa myös pienemmissä tiloissa. Lavasteet ja äänentoisto kulkevat mukanani, ja valaistukseksi riittää hyvin ihan normivalo. Esitys sopii festivaaleille, pieniin teattereihin, erilaisiin kulttuuritapahtumiin tai tarjottavaksi kansainvälisille yritysvieraille.

Koe-esityksistä ja ensi-illasta saamani palaute on ollut hyvää. Katsojat ovat pitäneet esityksen dramaturgiasta ja kyvystäni heittäytyä rooleihin. Myös musiikkia on kehuttu ja erityisen ihmeellisenä ihmiset kokivat sen, että lähietäisyydellä, aivan heidän silmiensä alla tapahtuu koko ajan pieniä taikoja 😀 

Tarkoitus on lähteä esityksellä Suomen ulkopuolelle, mutta tilaisuudet kotimaassakaan eivät ole poissuljettuja. Ota siis yhteyttä, jos kiinnostuit.