Ohjelmisto

Taikaesitys yrityksille

Yrityspuolella asiakkaitani ovat muun muassa isot metalli-, kuljetus- ja rakennusteollisuuden konsernit, palvelu- ja kaupanalojen yritykset sekä myynti- ja konsulttipuolen asiantuntijaorganisaatiot. Myös pienemmät yritykset sekä yhdistykset ja järjestöt ovat asiakkaitani monen vuoden ajalta. Sijoitusvinkkejä pilke silmäkulmassa antava finanssiluentoni on ollut erityisen suosittu lääke- sijoitus- ja pankkialalla, sekä vakuutusyhtiöissä ja asianajotoimistoissa ja luento digitalisaation erityispiirteistä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ohjelmisto- ja teknologiayrityksille.

Tilaisuudet, joihin taikaesitys halutaan, voivat olla kansainvälisiä konferensseja, intiimejä kumppani-illallisia, asiakastilaisuuksia, messutapahtumia tai henkilöstölle suunnattuja juhlia tai koulutuksia. Useimmiten ohjelmanumeroni tapahtuu lavalla, tai sitten kiertelen tekemässä taikatemppuja yleisön seassa. Esiintymispaikka voi olla lähes mikä tahansa aina raitiovaunusta isoon saliin tai ravintolatilaan. Kielenä sujuu niin suomi, ruotsi kuin englantikin.

Taikaesitys yksityishenkilöille ja perhetilaisuuksiin

Työni suola on vierailut pienissä ja intiimeissä tilaisuuksissa. Häät, ristiäiset, valmistujaisjuhlat ja syntymäpäiväkutsut tai mitkä tahansa kodeissa järjestetyt juhlat ovat tapahtumia, joihin on aina kunnia päästä. Pitkä kokemukseni ja tilannetajuni varmistaa sen, että yleisö viihtyy ja rentoutuu ja juhlien järjestäjä itsekin voi keskittyä nauttimaan juhlastaan stressittömänä ja tyytyväisenä.

Sopivan ohjelman valinta

Vuosien saatossa minulle on kertynyt laaja ohjelmarepertuaari, josta valitsen aina kuhunkin tilaisuuteen sopivan ohjelmiston. Valinta tapahtuu keskustelemalla minut tilanneen asiakkaan kanssa ja kokemukseni perusteella. Oli asiakas sitten yritys tai yksityishenkilö, hän voi aina luottaa siihen, että hoidan osuuteni tilaisuudessa alusta saakka ammattimaisesti, hyvällä maulla ja yleisöäni kunnioittaen. Yleensä tilaisuuksista muotoutuu lämminhenkisiä, hauskoja ja vuorovaikutteisia. Huumorini ja taikani eivät perustu kenenkään nolaamiseen tai naurunalaiseksi tekemiseen, vaan lähtökohtanani on aina, että yllätyksellinen taikuus ja positiivinen vuorovaikutus yleisön kanssa ovat pääroolissa.

”Minä, taika ja yleisö luomme yhdessä unohtumattoman elämyksen, joka jää lähtemättömästi mieleen ja tuo iloa elämään. Esityksen korkea laatu vahvistaa yrityksen imagoa hyvänä työnantajana ja yhteistyökumppanina, ja tilaisuuksiin syntyy vahva yhteisöllinen ja rento ilmapiiri.”

Ota yhteyttä,  niin keskustellaan lisää.

Taikuri Robert Jägerhorn