Ohjelmisto

TAIKAESITYS JUHLAAN TAI MUUHUN TILAISUUTEEN

Vuosien saatossa minulle on kertynyt laaja ohjelmarepertuaari, josta valitsen aina kuhunkin tilaisuuteen sopivan ohjelmiston. Valinta tapahtuu keskustelemalla minut tilanneen asiakkaan kanssa ja kokemukseni perusteella. Oli asiakas sitten yritys tai yksityishenkilö, hän voi aina luottaa siihen, että hoidan osuuteni tilaisuudessa alusta saakka ammattimaisesti, hyvällä maulla ja yleisöäni kunnioittaen. Yleensä tilaisuuksista muotoutuu lämminhenkisiä, hauskoja ja vuorovaikutteisia. Huumorini ja taikani eivät perustu kenenkään nolaamiseen tai naurunalaiseksi tekemiseen, vaan lähtökohtanani on aina, että yllätyksellinen taikuus ja positiivinen vuorovaikutus yleisön kanssa ovat pääroolissa.

Teen pääasiassa kansainvälisiä yrityskeikkoja konferensseissa, illallisilla, asiakastilaisuuksissa sekä henkilöstölle suunnatuissa tilaisuuksissa. Monikieliset metalli-, kuljetus- ja rakennusteollisuuden konsernit, teknologia-, palvelu- ja kaupanalojen yritykset sekä myynti-, ohjelmisto- ja konsulttipuolen asiantuntijaorganisaatiot ovat asiakkaitani monen vuoden ajalta. Finanssiluentoni on ollut erityisen suosittu lääke- sijoitus- ja pankkialalla, sekä vakuutusyhtiöissä ja asianajotoimistoissa. Useimmiten ohjelmanumeroni tapahtuu lavalla, tai sitten kiertelen tekemässä taikatemppuja yleisön seassa. Valmiita teemoitettuja ohjelmapaketteja yrityksille minulla on kaksi: finanssiluento ja luento digitaalisuudesta. Kysy näistä humoristisista noin puolen tunnin mittaisista paketeista minulta erikseen.

Työni suola on päästä esiintymään pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin, joita järjestävät yhdistykset, pk-yritykset sekä suomen- ja ruotsinkieliset yksityishenkilöt. Häät, ristiäiset, valmistujaisjuhlat ja syntymäpäiväkutsut tai mitkä tahansa kodeissa järjestetyt juhlat ovat tapahtumia, joihin on aina kunnia päästä. Myös näissä tilaisuuksissa pitkä kokemukseni ja tilannetajuni varmistaa sen, että yleisö viihtyy ja rentoutuu ja myös juhlien järjestäjä itse voi keskittyä nauttimaan juhlastaan stressittömänä ja tyytyväisenä.

Ota yhteyttä,  niin keskustellaan lisää.

Taikuri Robert Jägerhorn