Ohjelmisto

LUENTO DIGITAALISUUDESTA

Tämä uusi ohjelmanumeroni on aiheensa puolesta taatusti ajankohtainen jokaisessa yrityksessä. Englanninkielinen ohjelmanumero valottaa hauskalla tavalla digitalisaation ilmiöitä. Yllättävät tilanteet ja huumori, sekä – tottakai taikuus – saavat yleisön hyvälle tuulelle ja vastaanottavaisiksi. Esitys on hyvä aasinsilta esimerkiksi tilaisuuteen, jossa yritys pohtii omaa digitalisoitumistaan. Sopiva paikka tälle ohjelmanumerolle on myös koulutuspäivän alku tai seminaarin loppu. 

Esitys on kestoltaan noin 15-20 minuuttia.

Esitys on englanninkielinen, mutta sopii mainiosti kaikenkielisille yrityksille.

 

VIIHDYTTÄVÄÄ LÄHITAIKUUTTA

Lähitaikuus on taikuutta, jossa katsoja pääsee kokemaan hämmästyttävää taikuutta lähietäisyydeltä. Liikun ihmisten joukossa ja viihdytän vieraita pöytäkunnittain tai pienemmissä ryhmissä luoden rentoa tunnelmaa, hauskaa yhdessäoloa ja pientä kuhinaa. Koko tilanne vaikuttaa improvisoidulta.

Joustavuutensa ja välittömän tunnelmansa ansiosta lähitaikuus sopii esimerkiksi buffet-, kongressi- ja kabinettitilaisuuksiin, avoimien ovien päivään tai illallisille. Tilaisuus voi olla myös puitteiltaan haastava, sillä lähitaikuus onnistuu monenlaisissa ympäristöissä: junassa, ulkona puutarhassa, vip-tiloissa jne.

Ohjelman kesto vaihtelee sopimuksen mukaan. Esimerkiksi sadan vieraan juhlaillallisilla lähitaikuuden kesto voi olla noin tunti. Tilaisuus voi olla pienellekin yleisölle.

Mahdolliset esiintymiskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti sekä tarvittaessa ranska ja saksa.

 

KOOMINEN FINANSSILUENTO

Humoristinen, suorastaan koominen finanssiluento kertoo vastauksen kysymykseen: ”Miten rikastua mahdollisimman nopeasti mahdollisimman vähällä vaivalla?”.

Tämän koomisen “luennon” huumori ja taikayllätykset ovat suorassa yhteydessä rahamaailman uusimpiin ilmiöihin. Esitys takaa naurun ja iloisen hämmästyksen yrityksenne juhlissa tai koulutuspäivänne päätteeksi. Tämän esitelmän oppeihin ovat tutustuneet myös maamme päättäjät, sen ylintä johtoa myöten.

Finanssiluento on kestoltaan noin 25 minuuttia.

Vaihtoehtoisia esiintymiskieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

 

HAUSKA STRESSINPOISTO-TUOKIO

Kukapa ei joskus kärsisi stressioireista. Niihin on nyt suunniteltu komiikkaa ja taikaa apunaan käyttävä parannus, nimittäin stressinpoistotuokio.  Yrityksen työhyvinvointi- tai henkilökunnan koulutuspäivään aivan loistavasti istuva tuokio saa hymyn huulille ja naurun hersymään. Toimiala voi olla mikä tahansa ja mukana sekä miehiä että naisia. 

Ohjelman kesto on noin 15-20 minuuttia.

Vaihtoehtoisia esiintymiskieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

 

RÄÄTÄLÖIDYT ESITYKSET 

Mikäli kaipaat yritystilaisuuteesi hauskaa ja tyylikästä ohjelmaa, ota minuun yhteyttä. Keskustellaan yhdessä tilaisuutesi luonteesta ja yleisöstä, niin suunnittelen ohjelmanumeron sopivalla sisällöllä ja pituudella juuri Sinun tilaisuuteesi sopivaksi ja haluamallasi kielellä.

Ohjelman kesto voi olla mitä tahansa 10 minuutista ylöspäin ja siihen voidaan yhdistellä esimerkiksi lähitaikuutta ja jokin teemoitettu esitykseni.

Vaihtoehtoisia esiintymiskieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti, tai voin tehdä myös monikielisen esityksen, jossa edellisten lisäksi vielä ripaus saksaa ja ranskaa.

 

PIKKUJOULUT

Taikuri - Magic & ComedyOle ajoissa ja tilaa minut pikkujouluihisi viihdyttämään henkilöstöä, asiakkaita tai kumppaneita. Hyvällä maulla huumoria ja taikuutta yhdistellen saan ihmiset rentoutumaan ja iloiselle tuulelle. 

Sopiva kesto on noin 20 minuuttia.

Vaihtoehtoisia esiintymiskieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.