Suosittelut

”Haluan vielä henkilökohtaisesti kiittää Sinua kertakaikkisen upeasta panoksesta! Olemme saaneet ihastunutta palautetta ohjelmanumerostasi ja esittämästäsi taikuudesta illan aikana pöytäseurueissa.”

2”Vielä kerran iso kiitos esityksestäsi. Sinua ylistettiin koko ilta ja halusin, että sinäkin saat kuulla näitä kehuja: Paras taikuri ikinä, uskomaton show, illan kohokohta, loistava esiintyjä!

”Lumoavaa oli seurata työtäsi ja niitä haltioituneita ilmeitä, joita taikasi saavat aikaiseksi. Joten todella iloisia olemme esiintymisestäsi!”

”Kaunis kiitos eilisillan mahtavasta esityksestä! Olen kuullut siitä niin ylistäviä kommentteja että haluan viestittää ne edelleen sinulle. Meidän porukka oli ihmeissään taidokkuudestasi! Kiitos siis vielä kerran mahtavan elämyksen tuottamisesta heille!”

Viihdyttävä ilta, hauskaa ja yllätyksellistä! Suosittelen.

3

”Esitys oli hauska ja sopivasti hämmentävä. Pikkujouluista puhuttiin seuraavilla viikoilla usein lounaspöydissä ja muualla, ja keskustelu kääntyi joka kerta taikurinesitykseen.”

4

”Robert veti eilen tosi hyvän esityksen meidän koulutustilaisuudessa eli lämmin kiitos Robertille. Oli ihanaa nähdä, kun vierailla oli hauskaa.”

”Suurkiitokset esiintymisestä! Ilta sujui oikein rattoisasti ja pidimme esityksestäsi todella paljon. Vielä illallakin moni jaksoi ihmetellä miten ihmeessä jotkut temput olivat mahdollisia. Lähitaikaosuus oli loistava, sillä silloin kaikki saivat nähdä temppuja lähempää ja joutua höynäytetyksi.”

”Olipa sykähdyttävä ilta! Ällistyttävät taikatemput seurasivat toistaan taitavan jonglöörauksen ja upean musiikin säestyksellä. Juttuakin tuli paljon ja sujuvasti molemmilla kotimaisilla. Robert Jägerhorn vei ainakin minun sydämeni. ❤

”Esitys oli erittäin positiivinen, sympaattinen ja viihdyttävä show, joka sisälsi hauskaa huumoria, yllättäviä tilanteita ja monipuolista taikuutta”

”Taitava taikatemppujen tekijä. Viihdyttävä, suosittelen.”

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna